Vi fortsætter med SURVIVOR, hvor vi igen sætter fokus på, at der findes masser af spiselige ingredienser i naturens spisekammer. Vi skal ud at sanke i området, og så er planen, at vi laver en ret, hvori vores ingredienser indgår. Det bliver sjovt og forhåbentlig velsmagende. Det kan være en fordel at medbringe (arbejds)handsker.
MØDESTED: Avnstrup Spejdercenter
HUSK - HVER GANG:
Tøj: Det skal være tilpasset til aktiviteten. Særligt vigtigt er fodtøj, der ikke bliver vådt og koldt (gummistøvler holder fødderne tørre, men de er isnende kolde). Derudover en tilpas mængde tøj på overkroppen. Benyt gerne lag-på-lag metoden, så børnene kan tage tøj af/på efter temperatur.
Grej: Medbring gerne en "spejderrygsæk" indeholdende spisegrej (bestik, tallerken/skål/mugg, kop, viskestykke), drikkedunk, regntøj. Hvis man har taget sit kniv-/sav-/øksebevis, kan man enten medbringe sin egen kniv/økse i bæltet eller i rygsækken. Dog er det at foretrække, at børnene har kniv mv i bæltet, idet de ofte skal bruge den, når de står ude i terrænet UDEN deres rygsæk :) Derudover er det en fordel at anskaffe et tændstål - de billige sæt i friluftsbutikkerne er fine. En ekstra trøje kan sikkert også klemmes ned i rygsækken, og så er dit barn rigtig velforberedt på spejdereventyr.